2021-01-04T13:57:27+01:00

redisseny de logotip

Redisseny del logotip per empresa dedicada a la fabricació de mobles de fusta des de 1880. Actualment en fase d’expansió.

L’objectiu principal es actualitzar la marca i dotar-la de nous valors adequats a la nova línia de negoci.
El conceptes primaris a transmetre són: la qualitat, professionalitat, experència, tecnologia y garantia; i els secundaris: ecologia, treballs a mida i projectes integrals

2019-11-29T13:51:13+01:00

Naming i disseny de logotip

Creació del logotip per a despatx d’advocats de Barcelona. Es tracta d’un despatx nou i modern, que vol canviar els convencionalismes del sector, per això la seva proposta gràfica ha d’anar aliniada en aquest sentit, sense arribar a ser disruptiva.

2019-10-02T13:04:59+02:00

Campanya “Busco…” Asociación Española Centros de Jardinería

Campanya guanyadora del primer premi, categoria Shopping, dels premis Open Creatiu 2019 de l’Associació Empresarial de Publicitat

Campanya per l’Asociación Española de Centros de Jardinería (AECJ)

La campanya es vertebra en tres eixos en resposta als seus tres objectius principals:
– Incorporar l’ús de plantes en els llocs de treball.
– Potenciar la venda de plantes d’interior com a ús domèstic habitual i com a objecte de regal.
– Posicionar els Centres de Jardineria com a referents per a la venda de plantes.

Els dos primers eixos es conceptualitzen individualment (planta d’interior + lloc de treball i planta d’interior + llar). El tercer, no obstant això, s’inclou en els dos anteriors amb la funció d’avalar i reforçar el missatge. És per això que s’aplica gràficament d’una manera institucional. A les plantes se li associen atributs tan suggeridors com vida, bellesa, creixement, benestar, salut. Aquests fan d’elles les protagonistes indiscutibles de la campanya La idea inicial part del que podem fer nosaltres per les plantes, treballant sobre el concepte ‘DÓNA-LI’ (dóna-li vida, dóna-li sentit, dóna-li un motiu, dóna-li un lloc, dóna-li treball…) per a evolucionar fins a l’actual què poden fer les plantes per nosaltres. Per a això, es decideix personificar la planta (metafòricamente parlant) i fer-la formar part activa de la campanya, sent aquestes les que transmeten el missatge i descriuen els seus principals beneficis i virtuts per a cadascun dels casos.

En el primer cas, planta d’interior + lloc de treball, utilitzem el recurs BUSCO TREBALL, descrivint a manera de currículum les principals virtuts de l’ús de plantes d’interior en despatxos, oficines… En el segon cas, planta d’interior + llar, utilitzem el recurs BUSCO LLAR, descrivint la seva personalitat com si es tractés d’una possible companya de pis. Es tracta d’un concepte creatiu molt obert i que pot evolucionar com i cap a on vulguem segons la necessitat (busco un lloc, busco un motiu, busco companyia, busco treball, busco empresa, busco nuvi, busco casa, busco llar…)

La gràfica combina un missatge simpàtic aplicat d’una manera sòbria i professional amb la intenció d’aconseguir una major penetració i difusió cobrint així un major ventall de perfils.

Per al punt de venda es proposen elements de caràcter señalètic per a donar continuïtat a la campanya, per tant, considerem molt important que els empleats dels Centres de Jardineria estiguin ben informats i en sintonia amb els missatges de la campanya.

Elements que componen la campanya:

– Anuncis dominicals premsa (Edicions nacionals i Catalunya) Verda és Vida (on i o line)
– Articles redaccionals en revistes i dominicals
– Notes de premsa a les Agències de mitjans
– Bànners a la revista Verde es Vida, webs dels Centres de Jardineria associats, web AECJ, Facebook, Instagram…
– Punt de venda: Poster A2, Banderola en sostre, Adhesiu per sòl, Stickers, Roll-up i Plantes d’interior per a regalar (premsa i altres)

2019-11-29T13:55:54+01:00

Estratègia de comunicació per a clínica veterinària

Un sector com el del comerç local necessita la comunicació per arribar al seu públic potencial, però comptar amb un professional extern no sempre és la solució més pràctica. En aquests casos, des d’Objectiu comunicació desenvolupem l’estratègia i donem suport, però el dia a dia es porta des de la mateixa empresa. D’aquesta manera s’aconsegueixen continguts més frescos sense necessitat de dedicar-hi moltes hores. És el cas de la Clínica Veterinària Les Bòbiles, de Gavà, per a qui desenvolupem l’estratègia de continguts amb caràcter anual.

https://www.facebook.com/ClinicaVeterinariaBobiles/

 

 

2019-07-29T12:08:04+02:00

Newsletter Innobaix

Cada mes, l’Associació Innobaix envia una newsletter als seus associats i a públic interessat en els seus continguts. Elaborada a través de la plataforma Mailchimp, la nostra feina inclou el disseny de la peça i la selecció i redacció de continguts, gairebé sempre vinculats als programes de l’entitat i a l’actualitat que publiquem a la seva pàgina web.

2018-12-04T15:40:41+01:00

Innobus 2018

L’Innobus és un programa en que joves amb estudis universitaris recorren l’Àrea Metropolitana de Barcelona per conèixer algunes de les empreses més innovadores. A través de reptes i de treball en equip, els joves poden mostrar les seves capacitats i les empreses captar talent pels seus projectes. Durant dues setmanes, a la primavera de 2018, vem estar seguint l’Innobus, amb vídeos informatius de cada jornada que van tenir repercussió a les xarxes socials: Facebook, Twitter i Linkedin.

Pots veure tota la col·lecció a la llista Innobus del nostre canal de Youtube.

2019-10-29T13:45:03+01:00

Felicitacions de Nadal corporatives

Creació de diferents elements corporis per felicitar les festes nadalenques als clients de la companya Qualita

Estan concebuts per enviar per correu ordinari, per tant, s’han controlat aspectes com el pes i el tamany dins de paràmetres estàndards per no afegir un sobrecost, així com el número de tintes emprades per a la seva reproducció

2019-03-11T11:23:58+01:00

video Embajada

Hola!!

2019-04-04T15:09:07+02:00

La Rosita solidària

El supermercat La Rosita de Castelldefels va recollir 3600€ en la campanya #ParaLosValientes, per recollir diners per a l’Hospital de Sant Joan de Déu. A aquesta videonotícia veiem el lliurament d’aquests diners a la institució hospitalària.
2018-12-04T16:15:57+01:00

Vídeo corporatiu Innobaix

Innobaix és l’Agència d’Innovació del Baix Llobregat i L’Hospitalet. És una entitat público-privada amb la qual treballem des de l’any 2014. La nostra col·laboració és global, en tots els àmbits de la comunicació:

  • Manteniment pàgina web: redacció de notícies
  • Vídeos informatius i corporatius
  • Gestió de xarxes socials
  • Newsletter
  • Cursos de Comunicació Empresarial
  • Peces publicitàries diverses
  • Notes de premsa i relació amb mitjans de comunicació
2019-04-04T15:10:13+02:00

Innobaix, connectant l’ecosistema de la innovació

Innobaix és una plataforma que gestiona la innovació i l’emprenedoria des del món de l’educació, però també connectant empreses. Uneix el sector empresarial privat amb l’esperit de les entitats públiques i l’escola. Treballem al Baix Llobregat i L’Hospitalet. Proposem reptes, posem en focus en el talent de la comarca, accelerem projectes, facilitem la relació entre persones per fer que els negocis creixin.

2019-10-29T16:32:13+01:00

Web per a startup

Disseny i desenvolupament de la pàgina web Aqua Abib, empresa internacional que es dedica a la recuperació d’aigua potable mitjantçant procesos de destilació, inclosa al projecte de la Comunitat Europea per a la recerca i la innovació ‘Horizont 2020’

2019-10-30T15:39:16+01:00

Acció de comunicació a la Fira Alimentaria de Barcelona

L’empresa La Embajada del Jamón volia marcar una diferència en el seu stand de la fira Alimentària 2018.

Vem dissenyar una acció que demostrava al sector Horeca que tenir un tallador de pernil en plantilla era menys efectiu que comprar els sobres envasats al buit de la marca, llestos per emplatar. L’acció teatralitzada va tenir un gran ressò entre el públic que passava per davan de l’stand i els contactes i les vendes es van multiplicar.

2019-04-04T15:02:00+02:00

Sessions informatives de l´Innobus metropolità 2018

El passat 15 de febrer a la sala d´actes del Citilab (Cornellà de Llobregat) s´han portat a terme dues sessions de presentació de l´Innobus metropolità 2018 dirigides a als universitaris inicialment interessats en participar-hi. Tant des de l’Agència per a la Innovació i el Coneixement del Baix Llobregat (Innobaix) com des de l´Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) hem resolt dubtes i sobretot han conegut de primera mà com els pot beneficiar pujar al Bus de la Innovació.
2019-05-17T16:03:51+02:00

Revista Verde es Vida

Vídeo commemoratiu del 40è aniversari de l’Asociación Española de Centros de Jardinería. Entrevistes als diferents professionals que intervenen en l’edició de la revista Verde Es Vida, referent de comunicació de l’entitat.

2019-05-17T16:08:49+02:00

Dale vida al invierno

¿Quien dijo que el invierno era gris y monótono? Llénalo de color y sensaciones.

Vídeo promocional per a l’Asociación Española de Centros de Jardinería. Realitzat la tardor de 2016 per potenciar la venda de plantes d’interior durant l’hivern. Es va publicar a la pàgina de Facebook de l’entitat.

2019-11-29T13:39:56+01:00

Gestió de xarxes socials Innobaix

Innobaix és una entitat que promou la innovació a les empreses del Baix Llobregat i L’Hospitalet com a palanca per al creixement. Compten amb perfil a Twitter, Linkedin i Facebook. Per la naturalesa de la marca, es treballa amb més intensitat Twitter i Linkedin, ja que és l’espai on es troba el públic diana al qual ens dirigim. Tot i això, hi ha altres públics que també estan a Facebook i és per això que es manté el perfil a aquesta xarxa de filosofia menys professional.

www.twitter.com/innobaix

https://www.linkedin.com/company/innobaix

https://www.facebook.com/innobaix/

 

 

2019-05-17T15:53:30+02:00

De la terraza al plato

L’Asociación Española de Centros de Jardinería és una entitat que aplega centres de jardineria de tota Espanya per realitzar campanyes conjuntes de promoció de flors i plantes. Amb aquesta entitat treballem en campanyes publicitàries per a mitjans i xarxes socials, així com material gràfic que es reparteix per tots els centres associats.

2019-11-29T13:34:01+01:00

Gestió de xarxes socials supermercat La Rosita

El supermercat La Rosita és un establiment familiar a Castelldefels, amb una clientela fidel, amb la qual hi ha una relació molt estreta. Aquesta confiança es reflecteix en la comunicació a les xarxes socials: oferim informació sobre nutrició, al·lèrgies, alimentació ecològica i receptes  i mostrem com es treballa el producte al supermercat. Ah! I també hi som quan es disfressen per Carnaval o per Halloween: són els posts que tenen més èxit!

 

https://www.facebook.com/larositacastelldefels/

https://www.instagram.com/la_rosita_castelldefels/

 

2018-12-04T15:55:45+01:00

La Embajada del Jamón

Atenció! No veure aquest vídeo si tens gana!

La Embajada del Jamón ens va encarregar una sèrie de vídeos per explicar algunes coses que potser no saps del pernil ibèric. Per fer-los, vem comptar amb la col·laboració d’un reconegut tallador, aleshores president de l’Asociación Nacional de Cortadores de Jamón, que, amb el seu particular estil, ens va fer algunes confessions.

 

Parc Mediterrani de la Tecnologia
c. Esteve Terradas, 1 - Edifici RDIT
08860 Castelldefels (Barcelona)
T. +34 649 381 703

ET TRUQUEM?

AVIS
LEGAL